X
تبلیغات
رایتل

تحصیل , کار و اقامت در کشور چین

مدارک مورد نیاز برای درخواست پذیرش تحصیلی

1.اصل و کپی آخرین مدرک تحصیلی با تایید آموزش و پروش منطقه ، ترجمه شده به زبان انگلیسی و تائید شده توسط وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
2. اصل و کپی  ریز نمرات آخرین مدرک تحصیلی با تایید آموزش و پروش منطقه ، ترجمه شده به زبان انگلیسی و تائید شده توسط وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
3. اصل و کپی   گذرنامه معتبر (صفحه عکس)
4. قطعه عکس 3در 4 پشت نویسی شده
5.اصل و کپی   از گواهینامه مهارت زبان چینی (HSK) برای کسانی که قصد تحصیل به زبان چینی دارند.
6. دریافت تاییدیه از دو استاد برای دوره کارشناسی ارشد و دکترا
7.هزینه فرم تقاضا 100 دلار (غیر قابل استرداد) همراه با مدارک، سایر پرداخت ها مستقیما به حساب دانشگاه واریز می شود.
توجه  : همه پرداخت ها به دانشگاه باید به صورت یوان چین باشد. RMB
 

 

   شرایط سنی ورود به دانشگاه های دولتی
به پنج دسته از دانشجویان خارجی اجازه ورود داده می شود،
 دانشجویان دوره کارشناسی زیر رده سنی 25 سال با تحصیلات کامل متوسطه، دانشجویان زیر رده سنی 35 سال که حداقل دو سال از دوره کارشناسی را گذرانده باشند،
دانشجویان زیر رده سنی 45 سال برخوردار از مدرک کارشناسی ارشد،
 داوطلبان زیر رده سنی 35 سال برای مقطع کارشناسی ارشد،
داوطلبان مقطع دکتری زیر رده سنی 40 سال که از مدرک کارشناسی ارشد برخوردار می باشند.