X
تبلیغات
مای اسپید

تحصیل , کار و اقامت در کشور چین

خدمات به داوطلبان دانشگاههای چین

مرحله اول  : مشاوره در زمینه های  انتخاب شهر ، انتخاب رشته  ، انتخاب دانشگاه ، اخذ پذیرش دانشجویی در هر نقطه از چین ،خدمات پذیرش تحصیلی(انجام کلیه کارهای اداری جهت دریافت پذیرش از دانشگاه یا کالج مورد تایید ایران)  ، تائید سیت متقاضی پیش از ورود ، دریافت بلیط با تخفیف از دفتر مرکزی چین .  

  توجه: درخواست پذیرش شما بر اساس نام دانشگاه مورد نظر ویا شهر مورد نظر شما اخذ خواهد گردید. همچنین در صورت تمایل با توجه به شریط و اهداف شما از سوی ما دانشگاهها و شهرهایی معرفی می گردد. 


  هزینه های مرحله اول خدمات برابر 450$ می باشد که 50% مبلغ در زمان درخوست و مابقی در زمان آماده شدن پذیرش می باشد.   

مرحله دوم  : ارائه خدمات در چین : استقبال  در فرودگاه ، رزرو هتل، انتقال به هتل ، ثبت نام دانشگاه انجام کلیه مراحل آن  ، راهنمائی جهت واریز شهریه سالانه دانشگاه ، انجام آزمایشات مربوط به ثبت نام ، پر کردن فرم های ثبت نام و تشکیل پرونده در اداره پلیس  ، خرید سیم کارت موبایل ،اجاره منزل در منطقه نزدیک به دانشگاه( و یا خوابگاه دانشگاه ) ، گرفتن اتصال اینترنت سرعت بالا ، خرید وسائل منزل با تخفیف ویژه ، راهنمائی تمدید ویزا ، راهنمائی جهت خرید موتور یا ماشین . آشنایی با مراکز خرید، افتتاح حساب بانکی، راهنمایی جهت انتقال پول توسط صرافی های معتبر، مشاوره رایگان در طول دوره     

 هزینه های مرحله دوم خدمات برابر 130$ می باشد که تماما در چین پرداخت می گردد. 

 

   توجه1:  کل هزینه دانشگاه و خوابگاه در چین و مستقیما به امور اداری دانشگاه پرداخت می گردد.  

   توجه2: اطلاعات کلی در رابطه با زبان تحصیل , رشته های تحصیلی و تمامی هزینه ها در وبلاگ مورد بررسی قرار گرفته است .  

    

   

   << در صورت درخواست جهت پذیرش و یا هرگونه سوالی لطفا با ما تماس بگیرید >>    

 

                      China No.1 :                   0086-180-61611106              

                      China No.2 :                   0086-15252-476959  

 

                         E_Mail /Mag :                    sai_gh@yahoo.com   

                               QQ No. :                         2565422077   

زبان تحصیل , هزینه های عمومی و امکان کار

   دانشگاه ( زبان تحصیل و هزینه های عمومی) 

۱ - زبان انگلیسی : بسیاری از دانشگاههای چین ( مورد تائید وزارت علوم نیز می باشند) در تمامی مقاطع ( لیسانس - فوق لیسانس - دکتری) تدریس به زبان انگیسی می باشد و در اکثر این دانشگاهها امتحان ورودی (یا معادل ایلس یا تافل آن) الزامی نمی باشد. 

  

  هزینه ها :

هزینه این دوره ها سالانه ۵٪ بیش از کلاس ها به زبان چینی می باشد.  

هزینه تحصیل برای دوره زبان چینی سالانه 2000$ - مهندسی و لیسانس 3000$ تا 4000$ -فوق لیسانس 4000$-4500$ -دکتری 5000$ ( بسته به رشته تحصیلی متغییر می باشد) 

هزینه اقامت در خوابگاه دانشگاه -ویژه دانشجویان خارجی ( با امکانات کامل و مناسب جهت سکونت) سالانه 650$ برای اتاق 2نفره می باشد . 

هزینه تغذیه در بوفه دانشگاه ( بخش ویژه غذا های حلال یا بین المللی نیز در اکثر دانشگاهها وجود دارد) برای هر وعده معادل 1$ می باشد.یک غذای کمبو در  KFC /M  معادل 2.5$ می باشد.

هرینه رفت وآمد  از آنجا که خوابگاهها درون محدوده دانشگاهی می باشد هزینه رفت وآمد تنها شامل سفرهای گردشی شهری می گردد. بلیط دوسره مترو 1$ - اتوبوس 0.7$و تاکسی از 1$(تاکسی متر ) 

۲- زبان چینی : برای ورود به دانشگاهها و یا رشته های به زبان چینی قبولی در آزمون HSK (معادل چینی تافل) الزامی می باشد. بسیاری از دانشجویان امریکایی و اروپایی تنها برای تسلط و قبولی در این آزمون یه چین سفر می نمایند . 

قبولی در این آزمون جدا از تحصیل در کار و اقامت در چین نیز نقش بسیاری دارد . 

 

 امکان کار  

   

قبل از هر هیچ ذکر این نکته بسیار مهم می باشد که دریافت ویزای چین در تهران بسیار ساده و بدون هرگونه هزینه اضافی و یا احتمال رد شدن می باشد و در صورتی که در مقابل سفارت و یا دفاتری در تهران قصد اخذ این ویزا با دریافت مبلغی ولو اندک را می نمایند از انجام آن بایستی که خودداری بنمائید. (اطلاعات لازم در این با در اختیار متقاضیان غزیز قرار خواهد گرفت.)

 با دریافت این ویزا و پس از تکمیل امور اداری آن در چین ( کمتر از یک هفته کاری) شما دارای ویزای یک ساله قابل تمدید و امکان خروج و ورود متعدد از چین و امکان کاره غیر تمام وقت را دارا می باشید . 

چین کشوری با فرصت های کاری بسیار زیاد می باشد عموم دانشجویان خارجی پس از چند ماه مشغول به فعالیت ولو بصورت پاره وقت می شوند . این مشاغل عموما شامل کار در دفاتر بازرگانی خارجی , مترجمی , تدریس ( در تمام رشته ها ) و...  می باشد ضمن آنکه امکان همکاری با شرکتها دردیگر کشورها و تجار خارجی نیز همواره وجود دارد .

مدارس ایرانی در کشور چین

این مدارس  در دو شهر پکن و شانگهای می باشند .جهت اطلاعت بیشتربا موسسه تماس بگیرید.
 

مدرسه ایرانی در پکن    
beijing@edosa-ir.com    
00861065321373    
00861065321403
نام این مدسه "مدرسه امام خمینی (ره)-پکن" است . این مدرسه در سال 1366 شمسی فعالیت خود را آغاز نموده است و در مقاطع ابتدایی تا پیش دانشگاهی دانشجو می پذیرد.
 

مدرسه ایرانی در شانگهای    
shanghai@edosa-ir.com    
00862164336826
زمان شروع مدارس چین
زمان پذیرش دوبار در سال است برای ترم بهار از September l5   to  December l5
 و برای ترم پاییز از  February 15 to June 15  است
مدارک مورد نیاز
1.اصل و کپی آخرین مدرک تحصیلی با تایید آموزش و پروش منطقه ، ترجمه شده به زبان انگلیسی و تائید شده توسط وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
2. اصل و کپی  ریز نمرات آخرین مدرک تحصیلی با تایید آموزش و پروش منطقه ، ترجمه شده به زبان انگلیسی و تائید شده توسط وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
3. اصل و کپی   گذرنامه معتبر (صفحه عکس)
4.قطعه عکس 3در 4 پشت نویسی شده
5.ارسال مدارک به بخش  school's international admissions office

کشور چین

  

 

کشور چین در منطقه شرق آسیا قرار گرفته‌است و مساحت آن بیش از ۹٬۵۹۶٬۰۰۰ کیلومتر مربع است که به این ترتیب بعد از روسیه، دومین کشور پهناور آسیا به حساب می‌آید. چین دارای مرز زمینی با ۱۴ کشور است. این کشور همچنین از سمت شرق و جنوب با دریای چین شرقی، خلیج کره، دریای زرد ، و دریای شرقی چین و دیگر آبهای آزاد احاطه شده‌است.
آب و هوای این کشور بسیار متنوع می‌باشد از مناطق گرمسیر و بارانی در جنوب تا بسیار سردسیر شمال را شامل می‌شود . طوفان‌های موسمی (در حدود ۵ مورد در سال) در امتداد سواحل جنوبی و شرقی، سیل‌های مخرب، سونامی ، زلزله ، رانش زمین و خشکسالی از بلایای طبیعی منطقه چین هستند.
 کشور چین بیش از یک میلیارد و دویست و هشتاد میلیون نفر جمعیت دارد. بیشتر مردم چین از نژاد زرد هستند و به زبان ماندارین سخن می‌گویند. جز چینی‌ها تیره‌های دیگری نیز در این سرزمین پهناور همچون مغولها، تبتیهاو ترکها زندگی می‌کنند، شماری از تاجیک‌ها نیز در بخش سین کیانگ چین می‌زیند. ادیان رایج این کشور عبارتند از:کنفسیوس،بودایی،تائوئیسم،اسلام و آیین ترسایی.
جمهوری خلق چین یک کشور سوسیالیستی است. نظام سوسیالیسم نظام اصلی جمهوری خلق چین است.چین از سال ۱۹۹۶ عضو پیمان امنیتی سازمان همکاری شانگهای می‌باشد. سازمان همکاری‌ شانگهای از دل رقابت قدرت‌های بزرگ برسر منطقه ژئوپلیتیک آسیای میانه ظهور کرد. نظام مجلس ملی نمایندگان خلق نظام اصلی سیاسی چین بوده و شکل سازمانی قدرت سیاسی دیکتاتوری دموکراتیک چین و نظام دولتی چین به شمار می‌رود. مجلس ملی نمایندگان خلق چین متفاوت با پارلمان نظام تفکیک و توازن سه قوا است. مجلس ملی نمایندگان خلق چین براساس قانون اساسی به عنوان عالی‌ترین مرجع قدرت کشور تعیین شده‌است. نظام همکاری چند حزبی و مشورت سیاسی به رهبری حزب کمونیست چین نظام سیاسی اصلی چین محسوب می‌شود. چین کشوری چند حزبی است. بغیر از حزب کمونیست ، ۸ حزب دموکراتیک در این کشور وجود دارد که قبل از ایجاد جمهوری خلق چین به وجود آمده و در زمینه سیاسی طرفدار رهبری حزب کمونیست است و این انتخاب تاریخی را آنان در جریان همکاری طولانی و مبارزات مشترک به اتفاق حزب کمونیست چین انجام داده‌اند.
کشور جمهوری خلق چین از ۲۲ استان تشکیل شده‌است. علاوه بر آن چین، مدعی مالکیت تایوان به عنوان یکی از استانهای خود است. فهرست استانهای چین
آن‌هوئی تایوان )ادعا شده توسط چین، اداره آن با کشور جمهوری چین است(جیانگ‌سو - نانجینگ
جیانگ‌کسی-  نانچانگ - جی‌لین - چینگ‌های-  ژجیانگ - سیچوآن - شاآنکسی - شیان - شاندونگ  شانکسی-فوجی‌آن - گانسو - گوانگ‌دونگ-  گوئیژو-  لیائونینگ  -هاینان - هنان - هه‌ایلونگ‌جیانگ  هوبی - هون‌آن-هه‌بی - شیجیاژوانگ-  یون‌نان -   کون مینگ
علاوه بر استانهای فوق، کشور چین دارای چندین منطقه خودمختار است: تبت ، شین‌جیانگ ، گوانگشی ، مغولستان داخلی و نینگشیا . همچنین هنگ کنگ و ماکائو دو منطقه اداری ویژه در چین هستند.
پول رایج
 واحد اصلی پول در چین یوآن CNY یا   Renminbi (RMB)  است که به وسیله بانک خلق چین ضرب می شود . هیچ پول خارجی اجازه رواج در چین ندارد و فروش غیر قانونی آن هم ممنوع است .مسافران می توانند برای تبدیل پول خود به دفاتر بانکی چین یا صرافی های مجاز مراجعه کنند و از هرگونه معامله غیر رسمی حتی اگر نرخ معامله بسیار مطلوب باشد خودداری کنید .

مدارک مورد نیاز برای درخواست پذیرش تحصیلی

1.اصل و کپی آخرین مدرک تحصیلی با تایید آموزش و پروش منطقه ، ترجمه شده به زبان انگلیسی و تائید شده توسط وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
2. اصل و کپی  ریز نمرات آخرین مدرک تحصیلی با تایید آموزش و پروش منطقه ، ترجمه شده به زبان انگلیسی و تائید شده توسط وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
3. اصل و کپی   گذرنامه معتبر (صفحه عکس)
4. قطعه عکس 3در 4 پشت نویسی شده
5.اصل و کپی   از گواهینامه مهارت زبان چینی (HSK) برای کسانی که قصد تحصیل به زبان چینی دارند.
6. دریافت تاییدیه از دو استاد برای دوره کارشناسی ارشد و دکترا
7.هزینه فرم تقاضا 100 دلار (غیر قابل استرداد) همراه با مدارک، سایر پرداخت ها مستقیما به حساب دانشگاه واریز می شود.
توجه  : همه پرداخت ها به دانشگاه باید به صورت یوان چین باشد. RMB
 

 

   شرایط سنی ورود به دانشگاه های دولتی
به پنج دسته از دانشجویان خارجی اجازه ورود داده می شود،
 دانشجویان دوره کارشناسی زیر رده سنی 25 سال با تحصیلات کامل متوسطه، دانشجویان زیر رده سنی 35 سال که حداقل دو سال از دوره کارشناسی را گذرانده باشند،
دانشجویان زیر رده سنی 45 سال برخوردار از مدرک کارشناسی ارشد،
 داوطلبان زیر رده سنی 35 سال برای مقطع کارشناسی ارشد،
داوطلبان مقطع دکتری زیر رده سنی 40 سال که از مدرک کارشناسی ارشد برخوردار می باشند. 

ویزای چین

قبل از اقدام برای ویزا مرحله دیگر باقی می باشد :
 گواهی نامه معاینه بدنی
علاوه بر این دانشجویان ملزم به ارائه گواهی نامه معاینه بدنی می باشند که توسط مسئولان قرنطینه جمهوری خلق چین برای دانشجویان خارجی صادر می گردد.
 ویزای چین
ویزای تحصیلی: X Visa-  Study/Student Visa:
برای دوره های زبان بالای 6ماه ،کارشناسی ، کارشناسی ارشد صادر می شود.
مدت زمان اعتبار این ویزا  بسته به مدت زمان تحصیل از ۶ ماه تا یک سال می باشد ( بعد از اتمام ویزا امکان تمدید در کشور چین وجود دارد)
 مدارک مورد نیاز ویزای دانشجویی  چین
1.    اصل و کپی از گذر نامه دارای حداقل 6ماه اعتبار
2.    تکمیل فرمهای اخذ ویزا(Q1),
3.    2 قطعه عکس 3در 4 پشت نویسی شده
4.    اصل و کپی از نامه پذیرش از دانشگاه مورد تایید در چین
5.    اصل و فتوکپی از تایید خارجه فرم درخواست روادید دانشجویی (JW201 یا JW202) صادر شده توسط واحد مربوطه دولت چین
6.    گواهی عدم سوء پیشینه ، ترجمه شده به زبان انگلیسی و تائید شده توسط وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
7.    در صورت ادامه تحصیل بیش از یک سال گواهی نامه معاینه بدنی(Physical Examination
8.    مبلغ  تومان پول صندوق سفارت
مدت زمان صدور  : 4 تا 7 روزکاری
  ویزای  توریستی
شرکت در تورهای مسافرتی، داشتن دعوتنامه رسمی، گذرنامه معتبر تا حداقل 6 ماه، فرم سفارت، 3 قطعه عکس، بلیت رفت و برگشت، تقاضای روادید حداقل یک هفته قبل از مسافرت به سفارت ارایه شود. بین هر دو سفر 6 ماه فاصله باشد.
مدت اخذ ویزای توریستی (عادی)  : 14 روز کاری 
مدت زمان اعتبار 
ویزای بازرگانی:
 دعوتنامه از شرکت چینی به سفارت تلکس یا فاکس شود.
 مدت اخذ ویزای تجاری (عادی)  : 20 تا 25 روز کاری  
هزینه ویزا : 000 /410
  ویزای ترانزیت:
 روادید با دعوتنامه از کشور مقصد و یا داشتن یادداشت دولتی.
ویزای کشور هنگ کنگ:
دعوتنامه، گذرنامه، کپی گذرنامه از صفحات 1 و 2 و 6 و 8 در یک صفحه، ترجمه رسمی مدارک اشتغال به کار، ترجمه رسمی مدرک اعتبار بانکی و نامه درخواست روادید هنگ کنگ مبنی بر عدم اقامت. 


   آدرس سفارت چین در تهراننشانی: خیابان پاسداران، خیابان نارنجستان هفتم، پلاک 13
شماره دفتر فرهنگی سفارت چین : 22290044
تلفن: 1- 22291240 
نمابر: 22290690
تلفن نوبت جهت اخذ ویزا : ۲۲۸۲۴۶۶۲
فرمهای سفارت
http://ir.chineseembassy.org/eng/lsfw/
روز کاری شامل شنبه تا چهارشنبه می باشد 
 

1 2 >>